MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Trivial Pursuit i mange udgaver til en god pris

6. oktober 2017 af Nordiskspil

Trivial Pursuit - en klassiker

Trivial Pursuit er alle spørgsmålspils grundlægger. Det er det første rigtige paratviden spil, og blev første gang udgivet i 1981. Det er lavet af Chris Haney, fra Canada, som en December aften i 1979, manglede et spil til ham og hans familie, fordi de manglede brikker til deres scrabble spil, de valgte derfor at lave deres eget spil, som blev til Trivial Pursuit spillet.

Trivial Pursuit regler

En af succes grundene for spillet, er at reglerne er ultra simple.

Når det er din tur, slår du med terningen, flytter din brik det antal felter som terningen viser. Det felt du lander på, viser hvilken kategori du skal svare på et spørgsmål i. Svarer du rigtigt på spørgsmålet, må du slå med terningen igen, og få et nyt spørgsmål. Sådan fortsætter det til du svarer forkert.
Lander du på et af 6 specielle "oste spørgsmåls felter", og svarer rigtigt får du også en "ost". En "ost" er en lille farvet 3 kantet brik, der passer ned i din spillebrik. Du kan kun have en af hver farve "ost".
Når du har alle farver "oste", skal du forsøge at lande på midter feltet. Gør du det, skal de andre spillere vælge en kategori, hvor du skal svare på et spørgsmål i. Svarer du rigtigt vinder du spillet, svarer du forkert, må du prøve med et nyt spørgsmål næste gang det er dig. Du behøver ikke at slå terningen, når først du er landet på midterfeltet.

Reglerne variere en lille smule i hver spiludgave, men grundessensen af reglerne er altid de samme.

Mange forskellige Trivial Pursuit spil

Gennem tiderne er der lavet utallige udgaver af spillet. Specielt er der kommet mange udgaver, der speciallisere i forskellige kultur fenomener, så som Trivial Pursuit Star Wars, Trivial Pursuit Lord of the Rings og Trivial Pursuit Disney. De meste kendte udgaver er Trivial Pursuit Genus, Trivial Pursuit Master, Trivial Pursuit Familie og Trivial Pursuit Junior.

Nordisk spil tilbyder

Hos nordisk spil har vi 3 forskellige udgaver af Trivial Pursuit til salg.

Trivial Pursuit Master

 

Trivial Pursuit Master

Master udgaven, er den sværere udgave af det oprindelige spil. Den store forskel på den originale udgave og denne er at der 3000 nye og sværre spørgsmål, som passer til vores tid. Den lille forskel er at der langt mere humor med i spørgsmålene, så i er garanteret et godt grin når i spiller spillet.

Læs mere og køb Trivial Pursuit Master versionen her

 

Trivial Pursuit Party

 

Trivial Pursuit Party

Party udgaven, er en hurtigere mere tempofyldt udgave af spillet. alle felter kan give "oste" og der er joker felter hvor du selv bestemmer kategorien. En anden ny ting er at man kan spørge en ven om hjælp, og hvis der så bliver svaret rigtigt på spørgsmålet, får både du og vennen en "ost".

Læs mere og køb Trivial Pursuit Party versionen her

 

 

Trivial Pursuit Familie

Familie udgaven er lavet så hele familien kan være med. I dette spil er der 2 forskellige kasser med spørgsmål, en blå til de voksne og en gul til børnene. Der er 2400 nye spørgsmål, fyldt med latter og underholdning.

Læs mere og køb Trivial Pursuit Famillie versionen her

 

Typiske navne og stave fejl

Der er mange der ikke ved helt har forstået hvad spillet hedder. Specielt her i Danmark, er vi gode til at misforstå engelsk navne, når de bliver udtalt. Derfor er der folk der tror at spillet hedder Triple Pursuit, og Trivial Persuit, og kombinationen her af Triple Persuit.

Vil du vide mere om spillene

Hvis du vil vide mere om hvilke versioner der har været udgivet på dansk, vil jeg foreslå kigge på den danske Trivial Pursuit Wikipedia side.
Vil du gerne vide mere om historien bag spillet, inklusive de retssager der var været mod opfinderen af spillet, så er de engelske Trivial Pursuit Wikpedia side, du skal læse.

Afsluttende bemærkning og undersøgelser

Alle burde spille Trivial Pursuit en gang i mellem, så hvorfor vente udfordr dine venner eller familie, og find ud af hvem der er den bedste til paratviden.
Undersøgelser viser, at mennesker, der spiller Trivial Pursuit Master, griner 86% mere, oplever 74% færre tilfælde, hvor de er helt blanke på et spørgsmål og har det 93% sjovere end folk der spillet et almindeligt brætspil. Det skal siges at undersøgelserne er hverken videnskabelige eller officelle, og at det står bag på Master udgavens kasse. Det vigtigste er at vi tror på at du vil synes godt om spillet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation