MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
60 56 99 40
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Kingdomino Duel - Dansk

#SB-LPFI7482
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
79,00 DKK

På lager

Kingdomino Duel er en let og rejsevenlig udgave af Kingdomino.I Kingdomino Duel er klassikerens dominobrikker skiftet ud med blyanter, terninger og papirblokke - men den magiske følelse af Kingdomino er der stadig. Man kan desuden kun være 2 spillere i denne udgave, så det er perfekt til daten eller til en hyggelig lille spilaften.

Kast terningerne, vælg de, du vil have, og dan dine dominobrikker ved at lægge terningerne sammen i par. Udfyld dit Kort med disse ’dominobrikker’ og overlad i mellemtiden dit kongerige til dine loyale dignitarer. Samarbejd med magtfulde troldmænd så du kan bruge deres magiske evner, der alle vil gøre dit liv som konge langt lettere.

Kingdomino Duel er et selvstændigt spil, der i høj grad har beholdt essensen fra det anmelderroste, originale Kingdomino. I modsætning til dét spil, hvor man tilføjer dominobrikker til sit kongerige, vælger man i Kingdomino Duel to terninger, der kombineres, for således at udgøre en slags dominobrik – som så tegnes ind i dit kongerige.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation