MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Spil for 2 til sommeren

I vores søgen efter at finde de perfekte brætspil til to spillere, har vi overvejet mange faktorer. Vi har taget højde for, at spillene skulle være underholdende, udfordrende og frem for alt ideelle til to personer at nyde sammen. Uanset om det er et par, der søger en hyggelig aften, venner der vil have en sjov og konkurrencedygtig oplevelse, eller forældre, der har lidt alenetid, vores udvalg er skræddersyet til enhver situation.

Vores udvalg er ikke bare baseret på vores egne præferencer, men nøje udvalgt spil, der er favoritter i forskellige kategorier - lige fra strategi og eventyr til mere casual og sjove spil. Vi har sørget for, at vores udvalg af brætspil til to spillere dækker en bred vifte af smag og præferencer, for at give den bedste to-personers brætspil oplevelse mulig.


7 Wonders Duel - Dansk
Saml sejspoint eller blev den mest dominerende civilisation. Til kun 2 spillere findes der næsten ikke bedre underholdning! Spillet er på dansk - find den engelske udgave her.

Ark Nova
Ark Nova er spillet hvor du har din egen zoologiske have! Et spændende spil, som byder på udfordrende opgaver og kamp til stregen.

Cascadia
Cascadia er et dejligt roligt og rigtig flot familiespil. 1-4 Spillere Fra 10 år Spilletid ca. 45min Spillet er på Dansk

Codenames Duet
Hver spiller skal give spor til den anden, hvilket gør spillet mere intenst. Dette er Codenames for to spillere.

Kingdomino Duel - Dansk
Kingdomino Duel er en let og rejsevenlig udgave af Kingdomino.

Partners Duo - 2 spillere
Partners Duo er perfekt til en aften for to. Slip for selv at opfinde regner for at få det oprindelige Partners til at gå op når I kun er to personer - og nyd et spil der designet netop til når I ikke er flere.

Settlers fra Catan: Duellen - Dansk
Et af verdens bedst sælgende spil kommer nu i en ny udgave for 2 spillere.

Spirit Island
Samarbejdsspil for 1-4 brætspillere. Hjælp de lokale på øen med at smide de invaderende kolonisatorer ud i havet.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation