MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

VI ANBEFALER... - HINT

9. juni 2019 af Rebekka Winther

VI ANBEFALER... - hint

HINT er et sjovt familiespil for voksne og større børn, der kombinerer det mere klassiske quiz-spil med det mere skøre og sjove selskabsspil.

Det er et perfekt spil til en hyggelig aften med gode venner, hvor I har lyst til at grine og gætte løs i alle de sjove emner og kategorier. Jeg kan personligt godt lide at spille med mine venner og veninder, og ofte er vi rigtig mange på hvert hold. Aller sjovest bliver det (efter min mening), når man skal mime et rigtig skørt ord indenfor et mærkeligt emne, mens sandet i timeglasset hurtigt løber ud, og man næsten desperat forsøger at få sine venner til at fange sine sjove hints!

Jeg synes, at det er et helt vildt godt spil og jeg har overhovedet ikke tal på, hvor mange gange jeg efterhånden har spillet det – men der bliver grinet hver gang! Det er desuden et rigtig godt spil, fordi det er let at have mange med. Man kan samle alle vennerne om samme spil HINT, og det er virkelig hyggeligt!

HINT HvidHINT Rød

Reglerne - kort fortalt 

For at spille HINT skal man dele spillerne op i to hold. Der kan sagtens være mange på de to hold, så det bliver blot endnu sjovere at spille! De to hold skiftes til at vælge et kort fra pladen, hvorpå der står en kategori og et emne. Der kan eksempelvis stå ’Tivoli, mime’. Så skal holdet vælge en person, der skal mime indenfor emnet ’Tivoli’, og få sit hold til at gætte så mange af ordene som muligt inden timeglasset løber ud. Der er fem ord der skal gættes på hvert kort, og et rødt ord, som spillerne ikke må gætte på – det giver nemlig minuspoint! For hvert ord der gættes, må holdet rykke sin brik en tak tættere mod målstregen.

Det hold der først får sin brik hele vejen rundt på spillepladen, har vundet.

hint I FLERE UDGAVER

HINT er indtil videre udgivet i to versioner, HINT hvid, og efterfølgeren HINT rød. Konceptet er det præcis samme i begge spil, så når du kan reglerne til det ene, kan du også spille det andet. Forskellen på spillene ses ved, at der med det nye HINT rød selvfølgelig kom helt nye kort med nye ord der skal gættes, men samtidig blev der også ændret lidt på kategorierne.

Der er fire kategorier i begge udgaver af spillet. I HINT hvid findes kategorierne: Tale, mime, tegne og nynne, mens der i HINT rød findes kategorierne: Tale, mime, lyde og figurer.

Jeg vil personligt anbefale originalen, HINT hvid, da den efter min mening har den perfekte sammensætning af kategorier. Dog er kategorien ’lyde’ i HINT rød også altid hylende morsom, selvom det ofte samtidig er en af de lidt sværere kategorier.

Det sjove HINT spil udkommer snart i en juniorudgave, så børn helt ned til 7-8 år også kan være med. Du kan forudbestille spillet her.

HINT Junior

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation