MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Vi Anbefaler... - Pandemic

1. februar 2018 af Rasmus Færge

Vi Anbefaler... - pandemic

På vores Facebook-side har vores følgere stemt på nogle af deres yndlings brætspil. Vinderen af denne konkurrence: Pandemic!

Pandemic er et samarbejdsspil, forstået på den måde at de 2-4 spillere arbejder sammen, om at vinde over spillet. Altså spiller man ikke mod hianden.

Spillet handler om at stoppe sygdomme i verdenen. Dette gøres ved at yde akut hjælp på steder hvor sygdommen hærger, og ved at finde en kur, mod de 4 enkelte sygdomme. Hver spiller vælger en rolle ved spillets start. Hver rolle har forskellige egenskaber, som kan unyttes til spillernes fordel. Undervejs i spillet bliver forskellige lande inficeret med en af de 4 sygdomme, og lækkert kort system holder styr på det og bedst som man tror man kan regne det ud og føler man har styr på det, kommer der en epidemi og ødelægger alle dine planer.

Spillerne vinder når de har fundet kuren til alle 4 sygdomme, det gør de ved at en spiller står på en forskningstation, og afleverer 5 kort af samme farve som en sygdom.

Pandemic månedens spil Pandemic on the brink forside månedens spil Pandemic in the lab forside månedens spilPandemic State of emergency månedens spil

Pandemic - Spillet med de mange udvidelser

Pandemic er ikke kun populært fordi det er godt enkeltstående spil. Det er populært fordi at der er mange gode udvidelser og spinoff spil.

I On the Brink udvidelsen, får du flere roller du kan spille. Der er muligheden for at en sygdommene bliver stærkere og mutere. Til sidst kan en femtespiller spille Bio-Terrorist, og arbejde mod de andre spillere.

I In the Lab udvidelsen, får du en alternativ måde at finde en kur til sygdommene på. Det gør du ved at tager prøver af sygdommene med i tilhørende laboratorie, og arbejde med dem der. Du får igen flere nye rollekort, samt regler for at spille solo og hold mod hold. In the Lab udvidelsen kræver at du også har On the Brink udvidelsen.

I State of Emergency, får du igen nye rollekort. Derudover er der en Hinterlands udfordring, hvor du skal rejse til 4 nye lokationer, for at finde ud hvor sygdommene stammer fra. Der er også en Superbug challange, der introducere en femte sygdom, som ikke kan behandles, og stedet skal spiller samarbejde om finde en vaccine, så og stoppe spredningen før det er forsent.

Pandemic legacy season 1 månedens spilPandemic legacy season 2 månedens spil

Pandemic Legacy - en vild brætspilsoplevelse

Forestil dig at alle handlinger du tager i et spil, har inflydelse og konsekvenser, for fremtidige gange du spiller spillet. Tilføj så at spillet kan undervejs tilføjer nye koncepter og regler, som du på ingenmåde kunne forestille dig inden spillet går igang. Tilsidst så forestil dig et spil som fortæller en historie over 12-24 spilgange af det samme spil.

Det er en kæmpe mundfuld, men kan du forestille dig alt det så, kan du forestille hvad Pandemic Legacy er.
Kan du ikke forestille dig det, så spring ud i det, det er den vildeste oplevelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation