MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 60 69 45
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Scythe: Encounters

#ENI-STM641
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
259,00 DKK

Ikke på lager

Er du stor fan af brætspillet Scythe, så kan du nu få hele 32 nye kort, der er udvalgt af fans over hele verden i denne udvidelse: Scythe Encounters.
Scythe Encounters | Designet af fans

Vi er tilbage i Europa i 1920'erne, men det er ikke helt som vi kender det. Scythe er et brætspil i en alternativ virkelighed af 1920'erne med krig, maskiner og opfindelser. Krigen er startet af den kapitalistiske bystat kaldet "The Factory". Det er op til hver enkelt spiller i Scythe at erobre deres land tilbage, der ligger omkring The Factory. I Scythe Encounters bliver I præsenteret for hele 32 nye kort til det originale spil. Spillet er skabt af fans af Scythe, hvor designeren, Jamey Stegmaier, har udviklet de endelige kort til udvidelsen.

Spilleregler

Scythe Encounters er ikke selve spillet, men en udvidelse. Der gælder derfor de samme regler i dit Scythe spil. I Scythe, skal hver spiller have en karakter at spille med. Det går ikke efter tur, men efter hvilke handlinger der spilles. Det handler om at lægge den perfekte strategi, og et spil kan sagtens vare op til 2 timer. Scythe er fyldt med spænding og underholdning.

 

I Scythe Encounter får I 32 ekstra spillekort, som I kan bruge til det originale spil, eller kun nøjes med disse nye kort. Der er lagt op til langt mere underholdning og spænding med denne udvidelse.

Spil de andre Scythe spil

Synes du, at spillet lyder spændende, og mangler du det originale brætspil, så har vi Scythe lige her. Hvis du er vild med krig, historie og alternative virkeligheder, så ville de andre Scythe spil også være noget for dig. Du kan nemlig finde andre udvidelser som Scythe: The Wind Gambit og Scythe: The Rise of Fenris.

Spillet indeholder:

 • 32 nye Scythe kort

Mere fra Scythe serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation