MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-25%

Scythe: Legendary Box

#ENI-STM634
Værd at vide
299,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Hvis du er en kæmpe fan af Scythe, og allerede har udvidelserne til spillet, så kan det måske være svært at holde styr på alle dele og spil. Nu kan du dog tilføje endnu mere til samlingen: En Legendary Box til at samle alle dine Scythe-spil.
Scythe: Legendary Box | Udvidelse til grundspillet

Scythe er blevet et verdensomspændende spil, hvor fans over hele verden, elsker hvert enkelt udvidelse.

Scythe er et spil, hvor du bliver ført tilbage til en alternativ virkelighed, der foregår i 1920’erne. Her står magt, krig og kærlighed på spil, som er en kamp mod mechs og den kapitalistiske by “The Factory”.

Opbevar Scythe og materialer i en rå og lækker fanbox!

Der findes efterhånden en del udvidelser til Scythe som fx The Rise of Fenris og Invaders from Afar, og der er helt sikkert flere på vej. Er du en ægte fan, så har du allerede grundspillet og alle udvidelserne. Hvis du alligevel mangler nogle, så har vi både grundspillet og alle udvidelserne hos os. Dem kan du endelig få styr på i denne udvidelse til spillet, som er en Legendary Box, der er lavet til at samle på alle delene fra spillene - og så er kassen også et perfekt Scythe design.

Spilleregler:

Scythe går ud på at lægge en perfekt strategi for at vinde landet tilbage. Her får hver spiller en karakter at spille med, der skal udføre nogle bestemte handlinger. I spillet går det ikke efter tur, og det kan sagtens vare helt op til 2 timer.

Scythe er et super spændende spil, hvor hver spiller har nogle bestemte målsætninger. Du kan endda spille alene, hvis du foretrækker det.

Denne udvidelse til spillet indeholder ikke nogle materialer, der kan bruges til at spille med. Dette er udelukkende en kasse, der skal benyttes til dit Scythe spil og materialer.

Spillet indeholder:

 • 1 stor Scythe kasse, der er dobbelt så høj som den originale.
 • 3 mindre æsker til løse brikker.

Mere fra Scythe serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation