MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Ticket To Ride: Japan & Italy - Map Collection #7

#ENI-DOW720132
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
249,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Dette spil er en udvidelse af Ticket to Ride, som i denne omgang tager dig med gennem enten Japan eller Italiens lange togstrækninger!ticket to ride: japan & italy

Ticket to Ride: Japan & Italy er en udvidelse og kan derfor ikke spilles uden et af grundspillene, det kunne f.eks være Ticket to Ride Europe.

De generelle regler er de samme som i grundspillene, men ligesom i de andre udvidelser til Ticket to Ride, er der også denne gang nogle særlige regler, der gælder for de forskellige steder. 

Du kan udforske Japan med de superhurtige lyn-tog og få et glimt af vulkanen Fuji gennem tågen eller måske tage en tur med Tokyos subway til din endelige destination. Uanset hvad vil du på dette kort blive stillet et dilemma, mellem at arbejde på dine egne spor eller investere i det fælles lyntog-projekt.

Du skal tænke dig grundigt om, inden du foretager dit træk, for den spiller der har gjort mest for fællesprojektet vil blive belønnet, og har du ikke gjort noget overhovedet, vil der være konsekvenser!

I Italien gælder det om at have fokus på samarbejdet mellem regionerne, da dette vil give dig ekstra point! Desuden har du mulighed for at prøve en helt ny slags færgespor, der lettere kan få dine toge rundt til de forskellige steder! Se hvor mange byer du kan få bygget togbaner imellem, men husk samtidig at have styr på det store billede.  

SPILLET INDEHOLDER:

 • To-sidet spilleplade med Japan på den ene side og Italien på den anden side
 • Kort
 • Togvogne
 • Danske spilleregler

Du kan læse mere om de forskellige versioner af Ticket To Ride her i vores blok


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation