MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Ticket to Ride Nordic Countries - Engelsk

#ENI-DOW71798
Værd at vide
antal spillere2 - 3 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
299,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Ticket To Ride er nu ude med en ny udvidelse, Ticket To Ride Nordic, som besøger Nordens køligere lande. Rejsen tager forbi Danmark, Norge, Sverige, finland samt dele af Rusland med fantastiske eventyr og visioner for Nordens fremtid. Bemærk på Engelsk.
TICKET TO RIDE NORDIC HANDLING

I Ticket to Ride Nordic kommer man ud på en rejse gennem hele Norden. Det er et spændende eventyr gennem Nordens 4 lande: Danmark, Finland, Norge og Sverige, samt dele af Rusland og Estland. I Ticket to Ride Nordic besøger man de største nordiske byer København, Oslo, Helsinki og Stockholm. Man oplever Norges smukke fjorde og bjerglandskaber, når man rejser på strækningen langs elven Rauma. Man mærker næsten den salte luft fra Det Baltiske Hav, når man kommer til de travle havne i Sverige. I Danmark oplever man det smukke landskab med den danske hede, hvor de berygtede vikingerne engang havde hjemme. Man kan også tage toget til det kolde og vilde Finland, hvorfra man kan rejse til det nordlige Lapland til midnatssolens land.

TICKET TO RIDE NORDIC BESKRIVELSE OG REGLER

Ticket To Ride Nordic er et strategisk spil fra 2007. Spillet er på dansk. Det er både et familiespil, og egner sig ligeledes også til alle mulige andre formål. Det anbefales dog, at det spilles af børn fra 8 år og op efter. Spillet er beregnet til 2-3 spillere og varigheden af et enkelt spil kan være mellem 30 og 60 min. alt afhængig af, hvordan spillet forløber. Spillet består af et kort over de nordiske lande. Her går det så ud på, at deltagerne skal samle forskellige typer togkort, som de så skal bruge til henholdsvis, at etablere togruter gennem de nordiske lande, til at indsætte færger samt at bygge tunneller, som alle har til formål at forbinde alle de nordiske byer med hinanden. Ticket To Ride Nordic er et selvstændigt spil, men er også et spil i en række af andre spil i samme genre. Det er ligesom de tidligere udgaver et elegant spil og flot udført spil. Reglerne er forholdsvis nemme at lære, og det tager ikke lang tid at sætte sig ind i spillet. Spillet er både egnet til begyndere, og til de mere erfarne spillere.

Bemærk på Engelsk.

Her finder du Ticket to Ride Europe

Du kan læse mere om de forskellige versioner af Ticket To Ride her i vores blok


Mere fra Ticket to Ride serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation