MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Trivial Pursuit Classic Edition

#SB-ENI-HAS2569
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogDansk
alder16+
spilletidOp til 60 minutter
349,00 DKKPå lager

Klassisk spil i luksusudgave med 2.400 spørgsmål. For 2-6 spillere fra 16 år.
I 80’erne fandtes der kun ét quizspil, og det var Trivial Pursuit. Derfor er spillet blevet en klassiker, der har været en spilfavorit i mange år og vakt begejstring hos mange quizspillende familier siden det udkom i starten af 1980’erne.

Hvert år har der været lavet nye og spændende udgaver af det originale spil. I denne klassiske udgave af Trivial Pursuit, har du muligheden for at spille spillet præcis, som det blev udviklet.

De mange forskellige udgaver af spillet, der findes, er meget populære, men Trivial Pursuit classic edition hører til stadighed til den mest populære udgave af alle spillene. Denne luksusudgave indeholder 2400 spørgsmål. Spillet har et skønt retrolook, som ligner det første spil, der udkom.

Køb spillet og sørg for at samle dine venner og din familie til et spil om paratviden og sjove facts. Brug tid i selskab med velkendte emner og udfordrende spørgsmål i denne klassiske udgave.

Du bevæger dig rundt på pladen, som vi efterhånden kender det fra alle Trivial Pursuit-spillene. Svar rigtigt på de forskellige spørgsmål for at vinde de vigtige oste. Vær den første til at få alle oste og til sidst vinde.

Spillet er sjov underholdning, der kombineres med masser af god lærdom. Trivial Pursuit classic edition er spillet, hvor du kan blære dig overfor venner og familie med din enorme paratviden.

De seks klassiske kategorier er: Geografi, Underholdning, Historie, Kultur/Litteratur, Natur/Videnskab og Sport/Fritid.

I kassen finder du det helt klassiske spillebræt, seks brikker med tilhørende oste, én terning og 2400 nye spørgsmål.

Et spil tager mellem 30-60 min og der medfølger en spillevejledning på dansk. Kan spilles fra 16+ år. Kan spilles af 2-6 spillere.


Mere fra Trivial Pursuit serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation