MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Azul

#ENI-PBG40020NO
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
299,00 DKK
Spar 29%  ift. Vejl. Pris.På lager

Azul er et kreativt spil, hvor du skal udsmykke væggene på Evoras palads. Det gælder om at skabe flotte mønstre og samtidig tænke fremad. Ved at lave flotte mosaikker optjener du point og kan derved vinde spillet. Et anderledes spil, som vil give timevis af sjov til venner og familie.Azul – kan du være en kongelig dekoratør?

Azul er et hyggeligt brætspil, hvor det gælder om at udfolde sine kreative evner. Hver spiller får tildelt en spilleplade, hvorpå der er tegnet et mønster som spilleren skal forsøge at lave med mosaikbrikker. Mosaikbrikkerne ligger i små bunker ude på bordet, og det gælder om at tage mosaikker fra den bunke, som passer bedst til dit mønster. Når du har indsamlet en vis mængde mosaikbrikker, må du placere brikkerne på det optegnede mønster, som du skal lave. Det gælder om at tænke sig godt om, når du indsamler mosaikbrikkerne, da din evne til at indsamle brikker er afgørende for, hvor mange point du får. Den deltager der har flest point vinder spillet.

Hvem kan spille?

Dette underholdende spil egner sig godt til spillefugle fra 8 års alderen og op. Det er for 2-4 spillere, og det tager omkring 30-40 minutter at gennemføre.

Spillet indeholder

 • 4 spilleplader
 • 100 mosaikbrikker
 • 9 små plader til mosaikbrikkerne
 • 4 scorings markører
 • 1 start markør
 • Pose til mosaikkerne
 • Spilleregler

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation