MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Moderne klassikere til sommeren

I vores stræben efter at sammensætte en samling af moderne klassikere inden for brætspil, har vi dykket dybt i et hav af spil. Vores mål har været at finde de spil, der kombinerer det traditionelle med det nyskabende, og som har en særlig evne til at skabe uforglemmelige øjeblikke. Det kan være et par, der genoplever deres første date, venner der genopdager den sunde konkurrence, eller en familie, der samles om en fælles interesse. Vores udvalg af moderne klassikere er designet til at forstærke disse oplevelser.

Vi har ikke kun baseret vores valg på vores egne favoritter. Vi har omhyggeligt udvalgt spil, der er elsket i forskellige kategorier - fra dybdegående strategi og spændende eventyr til afslappende og humoristiske spil. Vi har sikret os, at vores samling af moderne klassiske brætspil omfatter en bred vifte af smag og præferencer, for at give den bedst mulige oplevelse til alle typer spillere.


Agricola - Dansk
Dette brætspil handler om livet på landet, hvor du kæmper mod dine naboer om at bygge den bedste og største gård. Udvid familien, huset og gården for at vinde spillet. Har tidligere vundet den anerkendte pris Spiel des Jahres i Tyskland - og nu kan du få spillet på dansk!

Azul
Azul er et kreativt spil, hvor du skal udsmykke væggene på Evoras palads. Det gælder om at skabe flotte mønstre og samtidig tænke fremad. Ved at lave flotte mosaikker optjener du point og kan derved vinde spillet. Et anderledes spil, som vil give timevis af sjov til venner og familie.

Carcassonne Big Box
Den helt store Carcassonne Big box, som indeholder grundspillet samt ikke mindre end 11 udvidelser. Grundspillet kan du købe her

Dixit - Dansk
Dixit er et spændende og anderledes spil, der udfordrer din kreative tænkning. Det handler ikke om paratviden, hurtighed eller taktik men om at vælge et billede der matcher et ord eller begreb. Nysgerrig? Så bestil Dixit og få en overraskende og facinerende spiloplevelse.

King of Tokyo 2016 - Dansk

I King of Tokyo er du et Giga Monster, der ødelægger alt på sin vej. Men i Tokyo og uden byen er der også andre monstre, som du skal kæmpe imod. Ved at slå med terninger kan du angribe, dine sår kan heles, du kan få sejrpoint eller købe specialkort.

Vinder af Årets Familiespil 2013 hos Guldbrikken.

Kingdomino

Byg dit kongedømme op ved strategisk at placere dominobrikker omkring dit slot. Kongerne vælger fliser på skift ud fra et smart system, så det ikke altid er nemt at få den flise, som man lige har behov for. Derfor må din strategi være fleksibel.Pandemic - Dansk
Pandemic er et sjov spil, hvor man spiller sammen mod spillet. Det vil sige at man sammen skal bekæmpe de 4 truende sygdomme, og hver spiller har en evne som fx. forsker, læge etc. og sammen skal man bruge alle kompetencerne til at få situationen under kontrol.

Ticket to ride: Northern Lights
Ticket to Ride: Northern Lights - lad dig fortrylle af de nordiske byer og den smukke natur på din rejse…


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation