MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Brætspil til skolebørn

6. november 2014 af Nordiskspil

De fleste skolebørn i dag er stort set vokset op med en iPad eller en Playstation i hånden, og lærer allerede i en tidlig alder at spille digitale spil. Det er klart, at det er sådan, når det er en digital tidsalder, vi lever i. De fleste børn i dag er ikke vokset op med, at spille de traditionelle brætspil. Måske spiller de vendespil og memory spil i børnehaven, og pædagogerne er sikkert også OBS på, at det er vigtigt, at børn ikke kun kender til den digitale verden.

Det er langt det nemmeste for forældrene, at sætte barnet med en iPad i hånden eller foran en Playstation, mens de laver aftensmad eller vasker tøj, men barnet får måske mere ud af, at spille et sjovt og lærerigt brætspil. Det giver noget andet end et digitalt spil, og barnet bruger sin motorik og sin intelligens på en anden måde, og det skulle jo være så godt for barnets udvikling.

Brætspil med gang i den til skolebørn

Mange børn i dag har krudt i bagdelen, og har svært ved at sidde stille. De stiller sig ikke helt tilfreds med et stille og roligt spil, så der skal gerne være gang i den og der skal ske noget. Men samtidig sker der også noget med børn, når de fordyber sig i et brætspil med en spændende handling og mange forskellige udfordringer, og de falder faktisk oftest til ro.

Til større børn i skolen er spillene Ticket to Ride Europe og Ticket to Ride Nordic ideelle, også selvom de skal tænke en del og være strategiske, så vil de fleste større børn, helt sikkert synes, at det er nogle rigtig spændende spil.

Ticket-to-ride-europe

De kan fordybe sig i spillet, og sammen med deres venner kan de opleve, at blive suget ind i et andet univers. Til mindre børn er UNO et skønt og sjovt spil, og mindre børn elsker det. Det med at trække et kort og vende dem, og så se hvordan man kan slå modstanderen osv..

Konkurrencen og spændingen i UNO begejstrer børnene, ikke kun de mindre, men også de større. Det kan spilles af børn i alle aldre.

Konkurrence, sjov og leg i skolen

Børn kan godt lide konkurrence i spil og leg, og de fleste børn elsker at vinde. De har en evig entusiasme og et gå på mod, så de kaster sig bare ud i spillet. Børn elsker spil med sjov, leg og konkurrence, hvor de kan bevise sig selv overfor andre børn.

Derfor er brætspil en god aktivitet børn imellem, hvor de kan prøve deres evner og grænser af, og få en rigtig god oplevelse. Spil med både sjov og konkurrence for mindre børn kunne være Klodsmajor, hvor man skal bygge tårne af klodser, og fjerne klodserne løbende uden at vælte selve tårnet.

Børnene hviner af spænding og skræk for, at alle klodserne ramler sammen, og har det så sjovt. For børn i den større klasser i skolen (6-9. klasse) og teenagere er spil som Settlers f.eks. eller Game of Thrones vildt spændende og udfordrende, og det er med garanti noget, som børnene bliver glade for på længere sigt.

Her på nordiskspil.dk kan man finde spil til alle lejligheder, og der er et stort udvalg til rimelige priser.





Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation