MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Game of Thrones - Brætspil

10. august 2021 af Redaktion

Game of Thrones har været en af nyere tids største franchise-succeser. Derfor skulle der selvfølgelig udkomme et brætspil. Det er ikke altid, at et brætspil baseret på en bogsucces bliver særligt vellykket. Det er dog en helt anden sag med Game of Thrones-brætspillet. Her er udviklerne ramt nogle gode mekanikker og holdt spillet ret tæt på oplægget fra bøgernes verden.

KØB SPILLET HER.

GRAFISK DESIGN

Spillet er flot udført. Westeros er brættet, og de forskellige familier starter der, hvor de hører til. Hvis man er fan af hele det fantasy-setting, som Game of Thrones har fået iscenesat, så bliver man ikke skuffet. Spillet bliver sat i Westeros og kampen om tronen kan begynde.

SPILLETS DESIGN

Det er ret komplekst at komme i gang med, men når først det hele flyder, så går det ok. Turene bliver dog længere og længere, fordi der skal planlægges ret meget før en tur går i gang. Nogle actions foretages før andre, så derfor er det vigtigt, hvordan ens actions planlægges. Da man heller ikke ved, hvordan de andre spilleres actions planlægges, så er der en del taktik i spillets planlægningsfase. Når man tilmed kan cancelle nogle actions med sine egne actions, så bliver den første del af en ny tur ret vigtig.

Det er måske også spillets største fare. I løbet af de sidste ture, så er det så komplekst, at det kan tage rigtig lang tid bare at få lagt sin actions ned.

Alle familier har sine forcer. Og det er meget i spillets ånd. Samtidig er der hver tur en budrunde på særlige fordele, som f.eks. hvem der kan bestemme, hvem der vinder i tilfælde af, at en kamp ender uafgjort eller i sidste ende, hvem der vinder spillet, hvis to spillere ender med samme antal point.
Der er flere små gode mechanics, som flytter Game of Thrones væk fra simple strategispil som f.eks. RISK.

KOMPLEKSITET OG LÆRINGSKURVE

Det er et forholdsvist kompleks spil, som kræver en del forståelse inden begyndelsen. Det er en klar fordel at have set en video med regler på Youtube, for den store regelbog er ikke altid nem at tyde.

Det er ikke et spil for unge spillere. Erfarne spillere fra 13-14 år og op kan godt være med, men ellers kræver spillet en del forståelse for strategi og en masse tålmodighed. Den rette spillealder er nærmere 16. Spiller man med en spiller, som tænker rigtig meget og skal overveje alle muligheder inden sin tur, så bliver spillet en langgaber.

Konklusionen er, at Game of Thrones er et godt spil, særligt hvis man er fan af universet. Man kan sagtens finde andre strategi-spil, der er bedre, men spillet har en del charme og sjove mechanics, som giver lidt kant. Omvendt er det et must-have for alle fans af universet.

KØB SPILLET HER





Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation