MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Partners Ekstra Kort

#GI-63
Værd at vide
antal spillere4
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 60 minutter
84,00 DKKPå lager

Byt dine gamle, slidte kort ud med et helt nyt sæt spillerkort til Partners. Kortene er i god kvalitet og lider ikke lige så hårdt af slitage som ældre versioner fra brætspillet. HUSK at kortene kun kan bruges, hvis man besider Partners spillet og er kun egnet til at udskifte sliterede kort.Partners - Et sæt nye kort

For de begavede Partners spillere, kan det af og til ske, at et sæt kort bliver slidt op eller ødelagt af spildt drikkelse. Så i stedet for ulejligheden at skulle købe et helt nyt spil, kan man nu bare skifte kortene ud. Kortene er klar - lige ud af boksen, nemme at håndtere og med en god blandefornemmelse.

Kortene er i god kvalitet, ligesom de nyere versioner af grundspillet, og er derfor mindre slidbare. Perfekte til at afløse kortene fra de gamle versioner, så du ikke behøver at tænke på pludseligt ødelagte kort i jeres hyggelige spilleaftener.

HUSK at kortene kun kan bruges, hvis man besidder Partners spillet. Du kan finde Partners Grundspillet her eller Partners Plus lige her.

Indhold I Partners Ekstra Kort:

  • Et nyt sæt spillekort til Partners spillet

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation