MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Trustpilot 9.3 / 10

-21%

Fog Of Love - Trouble With The In-laws Expansion

#ENI-HHP0004
Værd at vide
anbefalet alder17+
antal spillere2
spilletid60 - 120 min.
sprogEngelsk
119,00 DKK
Spar 21%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Der er ikke altid romantik og søde stunder i et parforhold, og hvad nu hvis svigerfamilien, blander sig lidt for meget? Her er udvidelsen til Fog of Love, hvor svigerfamilien er alt for påtrængende.Fog of Love: Trouble with the In-Laws | Svigerfamilien er ankommet!

Fog of Love er et parspil, der spilles med to personer. Her indtager man hver sin rolle, og skal igennem et parforholds mange udfordringer.

Spillet er super underholdende, hvor der kan tilføjes mange spændende historier med udvidelserne som It Will Never Last og Paranormal Romance. Her får I udvidelsen, Trouble with the In-Laws, hvor svigerfamilien kommer på besøg.

Vil I respektere svigerforældrenes krav?

Der er ikke længere kun jer to i dette forhold, og når svigerfamilien kommer på besøg, er der bestemt ikke lagt op til en dans på roser. De har bragt en stor attitude med sig, og har alt for mange krav til, hvordan I burde leve jeres liv.

Du behøver ikke at respektere deres ønsker, og det er op til dig, om du vil spille med “Golden child” eller bare ignorere deres ønsker fuldstændig. Men vær dog på vagt! Måske kan svigerforældrene formå at drive jer væk fra hinanden.

Spilleregler:

I skal være to mand til dette spil. Her skal I hver vælge jeres rolle i parforholdet, hvor der er mange udfordringer på spil.

Fog of Love er et spil, hvor I sammen skal gennemspille en kærlighedshistorie. Der kan blive tilføjet mange spændende scenarier til historien med Fog of Love udvidelser, der gør spillet endnu længere, og langt mere interessant. Lev jer ind i rollerne, og udlev jeres helt store kærlighedsfantasier.

Spillet slutter ved at I enten vælger at blive sammen til sidst, eller går fra hinanden.

Spillet indeholder:

 • 24 nye kort til grundspillet

Vær opmærksom på at du skal have grundspillet for at benytte denne udvidelse.


Andre spil i samme genre

  Vi er naturligvis e-mærkede!

  Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
  En nem og gennemskuelig handel  
  Løbende kontrolleret  

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation