MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-14%

Trivial Pursuit – James Bond 007

#SB-WIN2473
Værd at vide
129,00 DKK
Spar 14%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Er der gemt en agent inde i dig, og har du lyst til at køre en ægte James Bond-stil? Måske skal du først lige tage en test om, hvor meget du egentlig ved om Agent 007.
Trivial Pursuit: James Bond 007 | Hvad ved du om Agent 007?

James Bond - Agent 007 - er en hemmelig agent for den britiske efterretningstjeneste. Han er en fiktiv person, der blev skabt i en række bøger af forfatteren Ian Fleming, hvor mange af bøgerne også er blevet filmatiseret.

 

Hvis du er en ægte James Bond-fan, så kan du helt sikkert vinde en quiz om den hemmelige agent. I mange år har Trivial Pursuit eksisteret, men I behøver slet ikke at quizze om de samme spørgsmål om og om igen. Nu kan I tilføje 600 nye kort til spillet - og denne gang handler det om James Bond!

Spilleregler:

Der er ikke nogle nye og særlige regler til denne udvidelse. I får blot nogle nye kort, der skal tilføjes til Trivial Pursuit grundspillet. Temaet er James Bond, og det gælder om at svare rigtigt på så mange spørgsmål som muligt for at få alle sine oste før de andre.

 

Hvis I har lyst til andre temaer, kan det være I ved meget om dinosaurerne? Eller hvad med en super spændende quiz om Ringenes Herre?

Spillet indeholder:

 • 600 nye kort med spørgsmål

Vær opmærksom på at der ikke hører en spilleplade med til udvidelsen.


Mere fra Trivial Pursuit serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation