MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Årets familiespil 2015: Splendor

16. februar 2016 af Nordiskspil

Der findes et hav af forskellige familiespil, og det kan være svært at vælge hvilket et man skal satse på at købe, som hele familien kan være med til at spille.

Derfor har vi i Danmark nogle uafhængige instanser til at hjælp os med vurdere, hvilke brætspil der skal have en særlig anderkendelse, og en af disse instanser er Guldbrikken.

De har gennem årene bla. kåret årets familiespil, som bla. Love Letter årets familiespil 2014 og King of Tokyo årets familiespil 2013

Min kone og jeg er lige kommet hjem fra en hyggelig sommerhustur, hvor vi valgte at tage Årets familiespil 2015 med, nemlig det taktiske kortspilSplendor_blog_billede Splendor. For os begge to var det vores første bekendtskab med spillet, og jeg vil sige vi blev meget positivt overrasket!

Splendor kan nemlig spilles af helt ned til 2 spillere, og jeg glæder mig til at kunne spille det 4 spillere, for det tror jeg bliver endnu bedre!

Reglerne til spillet er meget simpelt stillet op i den medfølgende regelbog, som er på dansk, i den version vi havde købt. Det tog os derfor ikke lang tid at forstå spillet, og komme rigtig i gang med det.

Du kan læse mere om hvordan man spillet fungerer hos Papskubber.dk, som forklarer det mere i detaljer, hvis du trykker her.

Jeg vil ikke forklare så meget om spillet, men blot sige at årets familiespil 2015, Splendor, helt klart får 5 ud af 5 stjerner med på vejen herfra, og man kan kun håbe på at der kommer et hav af udvidelser, for Splendor det har potentiale til at blive endnu mere taktisk og spændende.

 

 





Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation