MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Brætspil for to personer – inspiration til sommerhuset

6. november 2016 af Nordiskspil

Har man lyst til en stille og rolig hyggeaften derhjemme med veninden eller i sommerhuset, med en god kammerat eller med sin ægtefælle, kan man godt være tilbøjelig til, at vælge en dvd film eller en god serie i TV. Det er det vi bruger det meste af vores fritid på, når vi kommer trætte hjem fra arbejde, og derfor er det også tit det nemmeste.

Vi skal ikke yde noget eller anstrenge os, bare læne os tilbage. Det er også fint, og det skal der sandelig også være plads til, uden tvivl.

Men når vi er sammen og vil hygge os med en af vores nærmeste, er det da rart, at vi laver noget som styrker vores forhold og bringer os tættere sammen.

Her er et brætspil en rigtig god måde, at lave noget sammen, som er sjovt og spændende, og som giver os et godt samvær med rum for gode snakke.

 

Brætspil til to personer (fx. i sommerhuset)

Er man kun to til at spille et spil, findes der også spil, som er perfekte til det. Selvom de fleste spil er sjovere med flere medspillere, så er det bestemt ingen hindring i, at få en dejlig spilleaften i tosomhed.

F.eks. er Bezzerwizzer et rigtig godt quiz spil, som nemt kan spilles af 2 personer. Det er et klassisk dansk brætspil, som er rigtig populært.

Her skal man være fremme i skoene og have styr på sin paratviden, og det er endnu sjovere, når man har sin bedste veninde eller ægtefælle til modstander.

 

Et andet brætspil til hyggestunden kunne være Backgammon. Det er et godt 2 personers spil, som er nemt at spille, og findes i nogle lækre udgaver.

Passer fint til en aften med veninden eller kæresten. Er man til mere aktion og et spil der er uhøjtideligt og vældig morsomt, men kræver en indsats for at vinde, kunne det f.eks. være Dead of Winter.

Det er et meget underholdende spil, hvor der sker rigtig meget, og som veksler mellem sjov, kampe og uhyggelige eventyr. Det kan også sagtens spilles af kun 2, og er perfekt til en aften med kammeraten.

 

Konkurrence og sjov skal der til

Når man kun er 2 spillere, kan konkurrence niveauet godt stige, og man vil gerne vise, at man sagtens kan vinde over den ene modstander man har. Det er det, der gør spillet sjovt og som det relationen liv og spænding.

Et rigtig godt spil, for kun 2 personer, hvor man virkeligt konkurrerer mod hindanden er 7 Wonders Duel. Det er et lidt avanceret spil, men når først man kan det, så er det nemt at forstå. Det fede er at der 3 muligheder for at vinde. Enten ved point til sidst, ved at samle 6 forskellige symboler eller ved at nå en hvis krigsstyrke.

Kan man konkurrere og samtidig have det sjovt og give den anden plads, kan det blive en super spilleaften og styrke relationen.

Her på nordiskspil.dk kan man finde spil til alle lejligheder, og der er et stort udvalg til rimelige priser. Læs mere omkring inspiration til sommerhuset på sommerhusudlejer, hvor der er mere inspiration til hvad man kan lave to personer, enten derhjemme en hyggeaften eller i sommerhuset i ferien.





Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation