MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Brætspil til hyggestunder med familien

23. januar 2016 af Nordiskspil

Der findes mange forskellige slags brætspil og spil til mange forskellige anledninger. Skal spillet bruges i en bestemt sammenhæng er det en god idé at undersøge, hvilke spil dTicket-to-Ride-USA-brattspiler passer til hvilken sammenhæng. Skal det være et spil til en hyggeaften derhjemme, eller ude i spilleklubben ellers hos vennerne? Der findes rigtig mange hyggelige og underholdende spil, som kan spilles af store og små, gamle og unge og på alle niveauer.

Det vigtigste er, at man hygger sig og har det sjovt!

Nogle gode spil til en hyggeaften med vennerne, kæreste eller familien kunne eksempelvis være de populære brætspil Ticket to Ride Nordic, Ticket to Ride Europe og Ticket to Ride USA, hvor man besøger henholdsvis Norden, Europa og USA, og hvor man bygger togruter mm. Et andet fedt spil er Splendor. Spillet foregår i renæssancen, hvor du skal samle diamanter og sejrspoint. Desuden er det faktisk et knaldgodt spil for 2 spillere. Du kan læse meget mere om det hos den anerkendte spilblog papskubber. Splendor blev i øvrigt kåret til årets familiespil 2015 af guldbrikken.

Familiespil

Det er altid rart for familien at have noget at samles om og hygge sig med. Særligt i efteråret og i de mørke vintermåneder, hvor man ikke kan komme så meget ud. Det at spille spil sammen engang imellem giver rigtig god kvalitetstid. Det er også en afveksling til altid at se fjernsyn eller spille computerspil, som egentlig ikke er at være rigtig sammen som familie. Spiller man et sjovt og spændende familiespil sammen, får man nogle gode oplevelser, hvor man udfordrer hinanden og giver hinanden modspil, og man rystes også mere sammen.

Skal man finde brætspil specifikt til hygge med familen, så er det en god idé først at checke aldersgrænsen på spillet, så alle i familien kan være med, også de mindste. Og ligeledes at checke max. og min. antal spillere, så det passer nogenlunde med antal af familiemedlemmer.

DDixit-braetspil-aabene tidligere nævnte brætspil Ticket to Ride Nordic, Ticket to Ride Europe og Ticket to Ride USA er super familiespil, og også spillet Splendor . Et lærerigt spil er Korsbæk Matador, som udfordrer familiens viden omkring fortiden, og tv serien matador. Sequence er altid et vellidt spil, hvor man kombinerer brætspil og kortspil, så det er for hele famlien. Famliespillet Dixit har også vundet et hav af priser i udlandet, og det er ikke uden grund! Det handler ikke om paratviden, hurtighed eller taktik, men om at vælge et billede der matcher et ord eller begreb. Der findes et hav af udvidelser, som bare kan forlænge spilleglæden, prøv f.eks. Dixit Quest.

Brætspil hvor alle kan være med

Familien består ikke kun af forældre og børn, men der er også mormor og morfar, tante og onkel og andre familiemedlemmer. Har man en familiedag, er sammen i sommerhus eller holder jul sammen, hvor man gerne vil spille spil sammen, kan det være en kunst at finde frem til et spil, hvor alle kan være med. Her er det igen vigtigt, at aldersgrænsen passer til familiemedlemmerne, og naturligvis også antal medspillere. Man skal finde et spil, som passer til næsten alle aldersgrupper, og som er underholdende og forholdsvist nemt at spille. Her er spil som Fiskespillet rigtig sjovt og alle kan kæmpe med om at hale fisk i land. Det klassiske Partners er også en sikker vinder. Det er en mere avanceret udgave af Ludo, som spilles i hold og med kort istedet for terninger. Er I mange kan Ramasjang Festen anbefales. I kan være op til 8 spillere og I er sammen om at skabe den perfekte fest på øen Ramasjang, som de mindste helt sikkert kender fra TV.

Der er mange muligheder, når det gælder om, at finde et familie- og hyggespil.

Her på nordiskspil.dk kan man finde spil til alle lejligheder, og der er et stort udvalg til rimelige priser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation