MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

5 brætspil til bryllupsgave

17. marts 2020 af Nordisk Spil

Brudepar

Gode vine, skinende service, dansk design… Vi kender godt alle de klassiske bryllupsgaver. De står måske allerede på brudeparrets ønskeseddel. Men hvad nu hvis parret allerede har alt det, de kunne ønske sig? Eller hvis de slet ikke interesserer sig for boligindretning og køkkenudstyr?

I disse tilfælde kan brætspil være et godt alternativ til klassikerne. Det er både en personlig gave, en gave der opfordrer folk til at bruge tid sammen, og en som brudeparret vil få glæde af i mange år. Alt det, en bryllupsgave skal være. Her er fem gode spil for par:

Snak spil

Snak mere sammen, igennem Snak-spillet

Snak er næsten et helt almindeligt spil kort, som kan bruges til ens favorit kortspil. Men nogle kort er blevet påført et ord, f.eks “familie” eller “værdier”. Hver gang en spiller smider et specialkort, får han lov til at fortælle ud fra det ord. Det er en god måde at få gang i samtalen blandt to eller flere spillere. Man kan også bruge Snak spillet til at lære helt nye mennesker at kende, eller få mere dybde i snakkene mellem gamle venner.

Partners brætspil

Partners: En klassiker til alle hjem

Hvis de ikke allerede har en udgave af Partners, er det måske et godt tidspunkt at give dem spillet, hvor man skal parre op og spille strategisk sammen. Partners (4 spillere), eller Partners Plus (6 spillere), er oplagt når venneparrene er på besøg. 

Cards Against Humanity

Sammen mod menneskeheden, med Cards Against Humanity

Er parret til sort humor og utroligt sjove stunder, så er Cards Against Humanity oplagt. Sammen med andre spillere, skal man lave de skøreste sætninger ud fra kortene - og få de andre til at grine. Det er hyle morsomt og vel oplagt til en fredag aften med øl og venner. Et alternativ her kan være det lige så politisk ukorrekte spil, "Det dårlige selskab".

EGO brætspil

Lær hinanden at kende, igennem Ego

Når svigermor er på besøg er Ego et helt særligt underholdningsspil. Her er plads til helt upassende fordomme om hinanden sat ind i en formidabel ramme. Bet på hvad I tænker om jer selv og hinanden - og få nye gode indsigter I hvem I er. Dilemmaer kommer på bordet, så man næsten skulle tro I var en del af "Mads og Monopolet". 

Hold Masken for voksne

Prøv på ikke at grine: Hold Masken

For at fejre de sjove og seriøse stunder ægteskabet byder på, er her et godt spil hvor begge ansigtsudtryk kommer i spil. Hver spiller skal læse nogle jokes op, mens han er iklædt fjollet udklædning… og de andre skal prøve på ikke at grine. For det gælder jo om at være den, der holder masken længst.

Nu har du fundet den perfekte gave for at hjælpe brudeparret godt på vej med deres fælles liv. Så kan du fokusere på at gøre dig klar til den store dag: du skal finde det rigtige outfit, og måske skal du også holde tale? Trendhim har lavet en guide til bryllupsgæster, hvor du kan få god råde om outfit, accessories og tale m.m. For det er ikke kun gaven der skal være på toppen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation