MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

De 5 bedste spil til første date

18. marts 2020 af Nordisk Spil

Spil brætspil på med din date

Artiklen er udarbejdet i samarbejde med folkene fra findenkaereste.dk, som er Danmarks største online-portal med tips og tricks til dating. 

En meget undervurderet aktivitet på første date er en dyst i et godt gammeldags bræt- eller kortspil. Med et sådant spil imellem sig skal man ikke være nervøs for pinlig tavshed, hvilken er manges store frygt på den første date. Derudover er en bonus ved at spille et spil, at man formentlig lærer en hel masse om sin date. 

Markedet for bræt- og kortspil er rigtig stort og mangfoldigt, og nogle spil egner sig naturligvis bedre end andre til første date. 

Herunder får du – i vilkårlig rækkefølge – vores bud på de 5 spil, der egner sig allerbedst til den første date. 

Bezzerwizzer

1. Bezzerwizzer 

Hvis både du og din date er typer, som elsker at jagte og absorbere ny viden, er Bezzerwizzer lige et spil for jer. 

Bezzerwizzer er allerede blevet en sand klassiker på spilmarkedet, og det skyldes blandt andet, at reglerne er ekstremt simple, underholdningsværdien høj, og at spillet er udfordrende, men ikke for udfordrende. Dette skyldes i høj grad, at spillet spænder rigtig bredt, hvad angår kategorier. Uanset hvem man er, er der mindst en Bezzerwizzer-kategori, som man er skarp til.

Med et spil Bezzerwizzer på første date vil du dels kunne demonstrere, hvilke felter du er vis indenfor over for din date, samtidig med at du vil få indsigt i, hvor han/hun er skarp. 

Spillet vil uden tvivl inspirere jer til mange interessante samtaler, og heldigvis er Bezzerwizzer et spil, som I uden besvær kan pause i adskillige minutter, når samtalen flyder. 

Køb Bezzerwizzer her

Mit årti quizzspil

2. Mit år10

Hvis din date er jævnaldrende med dig, er quizspillet mit år10 et super godt datespil. Også dette spil udmærker sig ved at være både underholdende og simpelt. 

Kort fortalt er der tale om et quizspil, hvor spørgsmålene beskæftiger sig med et afgrænset årti. Spillet fås i følgende udgaver: 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne. 

Hvis spillet fås i det årti, som både du og din date er fra, bør I anskaffe dette inden daten. Så lover vi jer, at I går en sjov aften i møde, hvor I kan teste, hvor meget viden I hver især formåede at suge til jer i jeres unge år.  

Køb Mit årti her

Kvinder mod mænd

3. Alias – Kvinder mod mænd-edition 

Hvis der er tale om en dobbeltdate, er det her spil decideret fremragende. Vær dog opmærksom på, at man som minimum skal være fire spillere til spillet, så hvis I kun er dig og din date, må I vælge et andet af vores foreslåede spil. 

Måske kender du allerede Alias-spillet. Hvis ikke, kan vi fortælle dig, at det er spil, hvor deltagerne skal forklare og gætte ord. Jo flere ord, man på sit hold formår at forklare samt gætte, desto større er chancen for at vinde. Simpelt, ikke?

I denne her særudgave er det pigerne mod drengene, og når vi lovpriser netop dette spil, er det med god grund – det blev nemlig kåret som årets spil i 2016. 

Køb Alias – kvinder mod mænd-edition her

Jeg har aldrig - brætspil

4. Jeg har aldrig-spillet 

Indrømmet… Dette forslag er et af de lidt mere vovede af slagsen, og hvis du og din date er private typer, der end ikke hænger jeres beskidte vasketøj til tørre, når naboerne er udenbys, så er det nok ikke et spil for jer.

Er I derimod friske, åbensindede typer med selvironi, er ’jeg har aldrig-spillet’ en effektiv og sjov måde, hvorpå I kan lære hinanden at kende på godt og ondt. 

Mange spiller ’jeg har aldrig-spillet’ uden rekvisitter, og typisk er det et spil, der bliver foreslået, når en fest er ved at tage fart, og folk små småt begynder at løsne op. 

Spillet foregår som regel således: En person siger: ”Jeg har aldrig et eller andet,” og så skal alle dem, der har gjort det, som personen siger, at han/hun aldrig har gjort, drikke et par tårer. 

Du kan sagtens spille spillet på den traditionelle måde – altså uden rekvisitter – med din date, men måske synes du, at det er lidt grænseoverskridende at komme med de udsagn, som du rent faktisk ønsker svar på. Hvis dette er tilfældet, anbefaler vi, at du anskaffer dig vores fysiske ’jeg har aldrig-spil’ med 200 udsagnskort. Hvis du er rigtig snu, pakker du kortene inden daten, så du sikrer dig at få svar på alle de ting, som du ønsker. 

Køb ’Jeg har aldrig-spillet’ her

Ega spil

5. Ego-spillene

Ego-spillene er ekstremt gode ice-breaker-spil. Med et ego-spil kan man slet ikke undgå, at snakken udvikler sig levende og intenst grundet spillets natur. 

Hvis du ikke kender ego-spillene, kan vi fortælle, at der er tale om spil med dilemmaer. Hvis man blot spiller spillet to personer, skal den ene person svare, hvordan han/hun håndterer et givent dilemma, og den anden person skal gætte, hvad vedkommende har svaret. Læser man sin modstander, er der point. 

Med et Ego-spil medfølger der altid gode diskussioner, snakke og en masse grin, hvilket er fine ingredienser på en første date. 

Køb ’Ego-spil’ her





Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation