MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

6 spil til en hyggelig efterårsferie

3. oktober 2019 af Marie Winther

Så er det endelig blevet tid til efterårs-hygge!

Efterårsferien kommer snigende og dermed også tid til hygge med familie og venner! Det betyder også, at det er tid til at finde tæpper, varm kakao og jeres yndlingsspil frem fra reolen, men trænger I til at få udvidet jeres spil-horisont? Så læs endelig med her hvor vi har samlet 6 forskellige spil, der alle passer perfekt ind i efterårs-hyggen. Uanset om du er på farten, med vennerne eller med familien!

 

Exit

Exit-spillene er for dig, der elsker spænding og et godt mysterie! Skift din ferie-krimi ud med et nervepirrende og utroligt sjovt samarbejdsspil for dig og dine kammerater. På Nordiskspil.dk finder du ikke bare et, men en hel serie Exit-spil! Bryd din hjerne med disse spændende og medrivende historier hvor du, og dine medspillere, pludselig er fanget, og skal løse forskellige gåder og mysterier for at slippe ud i tide!

Prøv bl.a. Faraos Gravkammer hvor du, under en vandretur i Egypten, pludselig bliver fanget i et mørkt gravkammer.

Eller Den Sunkne Skat der foregår langt nede under havoverfladen i et gammelt skibsvrag! Kan I løse mysteriet og finde skatten, før I løber tør for ilt?

Flere af spillene findes desuden både på dansk og engelsk og er som et Escape Room leveret direkte til dig!

Har du, hvad der skal til for at bryde koden og komme sikkert ud igen?

Faraos Gravkammer

 

 

Antal spillere: 1-6

Spilletid: 120 min.

Anbefalet alder: 12+

Du kan finde flere spil fra Exit-serien her.

 

 

 

Partners Plus

Partners Plus er det perfekte spil til en stille og rolig efterårsdag med familien eller spil-aften med vennerne! Denne udvidelse, af det oprindelige Partners, gør det muligt at være seks spillere - enten tre hold i par af to, eller to hold i par af tre. Partners er både taktisk og sjovt, og så er der rig mulighed for at drille dine modstandere ved f.eks. at slå dem hjem, spærre vejen for dem eller bytte deres brik med din egen!

Passer det almindelige Partners bedre til jer? Så kan I selvfølgellig også købe det her - der er færre spillere, men mindst ligeså meget sjov!

Saml det perfekte hold og se om I kan slå jeres modspillere.

Partners Plus

 

Antal spillere: 6

Spilletid: 45 min.

Anbefalet alder: 7+

Vil I gerne se nærmere på Partners Plus? Så klik her!

Har I allerede Partners, men er jeres kort godt brugt op? Køb et nyt sæt kort her.

 

 

DOBBLE

Dobble er et lille spil, der er hurtigt og nemt at have med i tasken eller på farten og kan også spilles af lidt yngre børn. Med Dobble-kortene kan I spille hele fem forskellige spil - alle er nemme at lære, så I kommer hurtigt i gang med at spille!

Overordnet set handler spillet om at matche symboler på kortene og hurtigst komme af med alle sine kort eller at have flest kort til sidst - dette afhænger selvfølgelig af hvilket af spillene, man spiller.

Der er desuden ikke kun et spil Dobble, de har nemlig lavet flere forskellige versioner af spillet!

Køb f.eks. den seje Star Wars udgave eller Dobble Harry Potter!

Se alle udgaverne her.

Dobble

 

Antal spillere: 2-8

Spilletid: 10 min.

Anbefalet alder: 6+

Vil I gerne købe Dobble? Så finder I det her

 

 

 

the mind

The Mind er for jer, der har lyst til at prøve noget helt nyt, for det er langt fra et almindeligt kortspil. Spillet går ud på, at I skal løse forskellige opgaver, men ingen af jer må sige et ord! I skal derfor skærpe jeres sanser og læse hinandens signaler, for The Mind er et samarbejdsspil, og I kan kun gennemføre det, hvis I hjælper hinanden. 

Spillet foregår hverken på tid eller efter tur, man skal derimod lægge et kort ud, når man selv vurderer, det er passende.

Har I, hvad der skal til for at løse opgaverne, og kan I virkelig samarbejde uden ord?

The Mind 2

 

   Antal spillere: 2-4

   Spilletid: 10 min.

   Anbefalet alder: 8+

   Er I blevet nysgerrige, og tør I tage udfordringen op? Så kan I finde spillet her.

 

 

 

 

uno

Uno er en rigtig klassiker og har gennem mange år været et kortspil, der har samlet hele familien. Derfor er det også et oplagt ferie-spil og kan spilles af både den lille såvel som den store familie.

Alle modtager ved spillets start syv kort, og spillet handler om hurtigst muligt at komme af med sine kort. Det gør du ved at lægge dem i en bunke midt på bordet, men kun hvis dit kort har enten samme farve eller tal som det kort, der ligger øverst i bunken. Hvis du ikke har et kort, der kan lægges i bunken, skal du trække et kort op fra en anden bunke på bordet, og sådan går spillet på tur. Desuden er der en masse specielle kort med hver deres egenskab.

Hvis I allerede kender Uno og har spillet det mange gange, vil vi også sætte fokus på de nye versioner, der er lavet.

Uno Flip tilføjer en helt ny side til det klassiske spil, der er nemlig tilføjet et nyt kort! Hver gang dette kort spilles, vender alle spillere sin hånd og spiller nu med bagsiden af deres kort - der er nemlig tryk på begge sider! Læs mere om spillet her.

Dos er endnu et nyt spil fra Uno og er for dig, der elsker Uno, men ønsker et lidt mere komplekst og krævende spil! Find spillet her!

Her kan I finde endnu flere versioner af Uno.

Uno

 

 

Antal spillere: 2-10

Spilletid: 20 min.

Anbefalet alder: 7+

I kan finde det klassike Uno ved at klikke her.

 

 

 

 

Dixit

Dixit er et sjovt og anderledes spil, der ikke handler om at være hurtig, taktisk eller klog. Det handler derimod om at slippe sin indre kreativitet fri og begive sig ind i fantasiens verden! 

Alle spillere skal have et antal kort op på hånden - hvert af dem dekoreret med en flot og fantasifuld tegning! Spillet går på tur og hver gang, det bliver din tur, skal du vælge et kort fra din hånd, som du vil beskrive med et ord, et begreb eller en kort sætning. Derefter lægger du kortet på bordet med billedsiden vendt nedad. Alle de andre spillere skal derefter vælge det kort, fra deres egen hånd, der passer bedst, til hvad du sagde, og lægge det oveni dit kort.

Herefter blandes bunken, og kortene lægges på en række med billedsiden opad. Alle spillere undtagen dig, hvis tur det er, skal nu stemme på hvilket kort, de mener, bedst passer den beskrivelse, du gav og ud fra hvilke kort, der bliver stemt på, får du point!

Kender du allerede Dixit, eller er du bare mere nysgerrig? Så er der rig mulighed for at tjekke andre udgaver og udvidelser ud lige her! Desuden findes Dixit også på engelsk - køb det her!

Dixit

 

 

Antal spillere: 3-6

Spilletid: 30 min.

Anbefalet alder: 8+

Er du blevet nysgerrig på spillet? Læs mere om Dixit her.

 

 

Et spil der passer til dig!

Var disse spil ikke noget for dig? Bare rolig - vi har et kæmpe udvalg af spil til din efterårsferie lige her!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation