MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

15 spil, vi anbefaler, til julehyggen

24. november 2019 af Maria Winther

PÅ JAGT EFTER DET PERFEKTE SPIL TIL JULEHYGGEN?

Så er du kommet til det rigtige sted! Vi har nemlig samlet 15 af vores bedste spil til at underholde dig på de lange og kolde december-dage, hvor det er blevet tid til at hygge sig indendørs med lækker konfekt, julegløg og ikke mindst et godt brætspil at samles om! 

Uanset om det er til adventsgaven, julefrokosten, julegaven, mandelgaven eller bare en god omgang gammeldags julehygge, så har vi et bud på det perfekte spil til lejligheden!

  

 

GODE FAMILIESPIL:

 

TICKET TO RIDE EUROPE

Er du allerede helt vild med det originale Ticket to Ride USA, eller har du måske aldrig hørt om det? Uanset hvad så er Ticket to Ride Europe et sjovt og hyggeligt familiespil, der uden tvivl vil falde i god smag!

Opgaven i Ticket to Ride Europe er, at bygge jernbaner mellem europæiske lande og byer ligesom det, i det originale Ticket to Ride USA, er opgaven at bygge jernbaner mellem de amerikanske stater. Derudover er der i denne udgave tilføjet nogle ekstra elementer, der gør spillet en anelse sværere og mere komplekst!

Ticket to Ride Europe er et spil, der uden tvivl vil underholde store som små, og det vil desuden booste hele familiens geografi-kendskab!

 

 

 

Antal spillere: 2 - 5

Spilletid: Ca. 45 min.

Anbefalet alder: 8+

 

 

 

 

Lyder det som noget for jer? Køb det her!

Har I allerede Ticket to Ride Europe, kan I se andre udgaver og udvidelser her

 

 

DEN STORE BAGEDYST

DR1-programmet "Den Store Bagedyst" er et kendt og elsket program landet over, og det er nu også kommet som brætspil! Hvis det lyder som noget for jer så læs endelig videre.

Spillet er stort set bygget op ligesom TV-programmet, og velkendte udtryk som "Den hemmelige udfordring" og "Klar, Parat, Bag!" er selvfølgelig inkluderet.

Overordnet set går Den Store Bagedyst ud på at være den første til at vinde 20 "mesterbagerforklæder" og dermed blive den endelige Mesterbager! Dette gør du ved at dyste mod de andre spillere om, hvem der har mest viden om kager og bagværk!

Find alle jeres bedste julegodter frem, for dette spil vil uden tvivl få tænderne til at løbe i vand!

 

   

 

   Antal spillere: 2 - 4

   Spilletid: Ca. 60 min.

   Anbefalet alder: 7+

 

 

 

 

Hvis du har lyst til at teste din kage-viden, kan du købe spillet her!

 

 

KINGDOMINO

Kingdomino er et genialt, strategisk og samtidig rigtig simpelt familiespil. Det går ud på at opbygge sit kongerige, så det giver flest muligt point, og du skal derfor tænke strategisk, når du vælger dine brikker!

Alle brikkerne er bygget op som domino-brikker på den måde, at der er to felter, med forskellige afgrøder, på hver brik. Dog er der nogle brikker, hvor begge felter har samme afgrød. Du får point ved at samle felter med kroner på - jo flere kroner jo flere point - og samtidig gælder det også om at have et stort areal med den samme afgrød.

Kingdomino vandt desuden guldbrikkens Familiespil i 2017!

 

 

 

Antal spillere: 2 - 4

Spilletid: Ca. 20 min. 

Anbefalet alder: 8+

 

 

 

 

 

Find Kingdomino lige her!

 

 

JULEPUSLESPIL!

Hvilken bedre måde at bruge juletiden på end at samle puslespil? På Nordiskspil.dk finder I et stort udvalg af puslespil, med alverdens forskellige julemotiver, så I rigtig kan komme i julestemning!

Der er puslespil til både store og små, og det er selvfølgelig en super hyggelig familieaktivitet, når I alligevel venter på pebernødderne i ovnen! Prøv f.eks. dette puslespil: Midnight Delivery, 1000 brikker!

 

 

 

Antal brikker: 1000

Producent: Gibsons

Størrelse samlet: 68x49 cm

 

  

 

 

 

Find hele udvalget af julepuslespil her!

 

 

DE BEDSTE BØRNESPIL:

 

LOOPIN LOUIE

Loopin Louie er et børnespil med gang i, som er fuld af sjov og spas!

Grundlæggende går spillet ud på, at hver spiller har en lille hønsegård, de skal passe på. Denne beskyttes ved at forhindre Loopin Louie i at ramme hønsene, når han flyver forbi. For at beskytte hønsene skal man derfor trykke på bommen, ved sin hønsegård, og dermed få Louie til at hoppe over i stedet for ind i.

Derudover hjælper spillet også dit barns koordinations-evne, og det har desuden vundet "Årets børnespil" 2013.

 

 

     

     Antal spillere: 2 - 4

     Spilletid: Ca. 10 min.

     Anbefalet alder: 4+

 

 

 

 

Du kan købe spillet lige her!

 

 

GURLI GRIS MUDDERFEST - NYHED!

Dette spil er for dig, der elsker Gurli Gris og ikke mindst at plaske rundt i vand og mudder, til du bliver helt beskidt. Nu har du nemlig muligheden for alt det sjove uden alt griseriet! 

I Gurli Gris mudderfest går det nemlig ud på at kaste gurli gris ned i en mudderpøl og dermed forsøge at klatte mudder på de andre spillere! Den spiller, der i sidste ende har ramt flest med mudder, vinder spillet! Og så indeholder spillet desuden en lidt mere avanceret version til de mere erfarne spillere.

Nu skal der plaskes!

  

 

 

  Antal spillere: 2 - 4 

  Spilletid: Ca. 20 min.

  Anbefalet alder: 3+

 

 

 

 

 

Har du lyst til at plaske i mudder med Gurli Gris? Så kan du finde spillet lige her!

 

 

DISNEY SONG CHALLENGE

Så er det blevet tid til at finde den indre sangstjerne frem og gerne en masse gode Disney-sangtekster sammen med den! I Disney Song Challenge går det nemlig ud på at kunne så mange Disney-sange som muligt, så man kan få flere point end sine modspillere!

Det fungerer sådan, at man trækker et kort, og så skal man synge den sang, der står på kortet. Hvis man ikke kan huske sangen, kan man også dreje lykkehjulet og få en anden Disney-udfordring!

Hvem af jer er mon den største Disney-fan?

 

 

 

Antal spillere: 3 - 10

Spilletid: Ca. 20 min.

Anbefalet alder: 10+

 

 

 

 

Elsker du også Disney? Så kan du finde spillet lige her!

 

 

KLASSIKERNE:

 

MYRETUEN

Myreturen er en alletiders familie-klassiker, der er blevet genudgivet med et helt nyt look!

Spillerne er på hvert deres hold og har vær især en farve myrer, som er deres. Det går så ud på at fange de andre spilleres myrer, for de skal nemlig bruges til at bygge din myredronning!

Men det er ikke helt så nemt! Alle myrerne er nemlig magnetiske, og enten tiltrækker eller frastøder de hinanden. Hvis din myrer tiltrækker modstanderens, må du tage den med dig, men hvis den derimod frastøder den, mister du din myre.

I dette spil skal I bruge strategi og mod, men også bare have det sjovt!

 

 

 

Antal spillere: 2 - 4

Spilletid: Ca. 45 min.

Anbefalet alder: 7+

 

 

 

 

 

Myretuen kan købes lige her!

 

 

SEQUENCE

Endnu en god klassiker er det sjove og hyggelige Sequence. Dette spil er enkelt og dermed super nemt at lære, men samtidig udfordrer det dine taktiske evner, både når du vil hjælpe dig selv, og når du kan spolere det for dine modspillere.

Overordnet set handler Sequence om at få fem på stribe 2 gange, som den første spiller eller det første hold. Dette gøres ved at smide spillekort fra hånden og derefter placere sine brikker på det felt, kortet viser. Derudover er der også jokere med i spillet, som har nogle særlige egenskaber.

Sequence passer perfekt til en hyggelig spil-aften med julegodter og varm kakao og kan desuden spilles af børn helt ned til 7 år.

 

 

 

Antal spillere: 2 - 10

Spilletid: Ca. 30 min.

Anbefalet alder: 7+

 

 

 

 

Det originale Sequence kan købes her.

Hvis du allerede har det originale Sequence, eller bare gerne vil have fingrene i hele pakken, har vi flere forskellige varianter - find dem lige her!

 

 

SETTLERS OF CATAN

Er du på udkig efter et taktisk spil, om handel og magt, midt i hele juleræset? Så er du kommet til det rigtige sted! Med Settlers fra Catan får du brug for en god strategi og en fast hånd om dine råstoffer! Det handler om at være en god købmand, så du, ved hjælp af de forskellige råstof-kort, kan skabe vækst og fremdrift for dig selv.

Alle spillere starter med to huse og to veje, hvilket tilsammen giver 2 point, og for at vinde skal du være den første til at opnå 10 point! Du optjener bl.a. point ved at bygge huse og byer og ved at have den længste vej! 

Så er du klar til at udfordre dine venner for at se, hvem der i virkeligheden er den hårdeste forhandler, og hvem der kan opnå mest magt!

 

 

 

Antal spillere: 3 - 4

Spilletid: Ca. 60 min.

Anbefalet alder: 10+

 

 

 

 

 

Køb det originale Settlers fra Catan her!

Der findes også et stort udvalg af andre varianter og forskellige udvidelser til dig, der gerne vil have fornyet udfordring! Find de forskellige varianter her.

 
 
 

BACKGAMMON

Endelig har vi den gode gamle klassiker Backgammon, som har eksisteret de sidste 5.000 år, og som muligvis er verdens ældste spil! Det er, hvad man kalder en sand klassiker!

I alt sin enkelthed går spillet ud på at få alle sine brikker i "mål" før modspilleren. Hver spiller har 15 brikker, som, til at starte med, skal placerers på en bestemt måde på spillepladen. Herefter skiftes hver spiller til at slå med to terninger, og ud fra hvad øjnene viser, skal man så flytte på sine brikker.

Det handler desuden om at have en god taktik og at tænke fremad, så man kan spærre vejen for sin modspiller og måske endda slå dem hjem!

 

 

  Antal spillere: 2

  Spilletid: Ca. 15 min.

  Anbefalet alder: 8+

 

 

 

På Nordiskspil.dk har vi flere forskellige varianter af Backgammon, som du kan finde lige her!

 
 
 

TIL JULEFROKOSTEN:

 

DET DÅRLIGE SELSKAB UDVIDELSE 3, EKSTRA SORT - NYHED!

De har gjort det igen! Det Dårlige Selskab er nu ude med deres tredje udvidelse, til grundspillet Det Dårlige Selskab, og denne gang er det EKSTRA SORT! 

Et spil der med garanti vil blive taget godt imod til en sjov julefrokost sammen med vennerne. Med kort som: "En promille på 5,8", "At skyde raketter af indendørs" og "En vanskabt golden retriever med ét øje og tre ben" skal det nok blive en underholdende aften fuld af ekstra sort humor!

Spillet kan sagtens spilles alene, men også sammen med grundspillet eller en af de andre udvidelser.

 

 

    Antal spillere: 3 - 16

    Spilletid: Ca. 45 min.

    Anbefalet alder: 18+

 

 

 

Find Det Dårlige Selskab Udvidelse 3, Ekstra Sort lige her!

Her kan du se de andre spil i serien.

 

 

DRINKOPOLY

Er du træt af altid selv at finde på forskellige lege og spil for at få lidt gang i festen? Så er det på tide, du får fingrene i Drinkopoly! Et socialt brætspil der passer perfekt til hygge, fest og ikke mindst til julefrokosten!

Spillet er bygget op med inspiration fra de kendte spil Monopoly og Matador. Spillepladen består af 44 felter, og på tur skal man rykke sin brik fremad ved at klare forskellige opgaver og udfordringer eller ved at drikke.

Udfordringerne kan være alt fra at finde på den bedste scorereplik til at lægge arm, eller tage et shot. Og vinderen er altså den spiller, der tør mest, eller drikker mest, for derved at nå længst på kortest tid.

Dette spil garanterer en super sjov og (u)forglemmelig aften!

 

 

    Antal spillere: 2 - 6

    Spilletid: Ca. 60 min.

    Anbefalet alder: 18+

 

 

Find Drinkopoly på vores hjemmeside lige her.

Der findes desuden en anden version af spillet, som hedder Drinkopoly Secrets, og så kan der købes ekstra kort!

 

 

LATE NIGHT ALIAS

Dette er et spil til de rigtig sene aftner, når man har brug for et godt grin med vennerne!

Late Night Alias fungerer ligesom det originale Alias, men i denne udgave medfølger der også en stak kort med tomme felter, så I selv kan udfylde dem med sjove, svære og grænseoverskridende ord!

Inden spillet går i gang, skal I opdele jer i hold, og holdene skal derefter skiftedes til at gætte ord. Der skal være én, der forklarer, men det er ikke helt let! I spillet medfølger der nemlig et timeglas, og så skal man altså prøve at nå så mange ord som muligt, inden tiden løber ud, og det bliver næste holds tur.

Er du klar på at samles med dine sjoveste venner for at have en underholdende aften med gang i?

 

 

 

   Antal spillere: 4 - 10

   Spilletid: Ca. 45 min.

   Anbefalet alder: 18+

  

 

 

 

Så kan du købe Late Night Alias lige her!

Hvis det ikke lige er dig, har vi heldigvis en masse andre udgaver af Alias lige her!

 

 

CHEERS

Med Cheers har du den perfekte underholdning til din fest, komsammen, julefrokost eller anden form for hyggeligt og sjovt selskab.

Spillet indeholder over 15 forskellige selskabs-lege med alkohol som omdrejningspunkt, og er en nem og sjov måde at få gang i festen! Det eneste du skal gøre, er at samle vennerne, spillet klarer resten!

Der er en leg for enhver smag, og så kan man også vælge mellem de tre kategorier: "Uskyldig, tilpas eller grænseoverskridende", så man er sikker på at finde den bedste leg til selskabet! 

 

 

 

Antal spillere: 2 - 6

Spilletid: Ca. 45 min.

Anbefalet alder: 18+

 

 

 

Lyder det som noget, du kunne tænke dig til din næste fest? Så kan du finde det lige her!

 

 

ET SPIL DER PASSER TIL DIG!

Fandt du ikke det, du ledte efter? Bare rolig - du kan finde mange flere spil, til den perfekte jul, på Nordiskspil.dk!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation